Driver Standings
1 Lewis Hamilton 238
2 Sebastian Vettel 235
3 Valtteri Bottas 197
4 Daniel Ricciardo 144
5 Kimi Räikkönen 138
6 Max Verstappen 68
7 Sergio Perez 58
8 Esteban Ocon 55
9 Carlos Sainz 36
10 Nico Hulkenberg 34
Team Standings
1 Mercedes 435
2 Ferrari 373
3 Red Bull Racing TAG HEUER 212
4 Force India Mercedes 113
5 Williams Mercedes 55
6 Toro Rosso 40
7 Haas Ferrari 35
8 Renault 34
9 McLaren Honda 11
10 Sauber Ferrari 5
Thursday 11th May
Formula One Press Conference 15:00
Promoter Activity Public Pit Lane Walk - 3 Day Ticket Holders Only 15:10 - 19:00
Friday 12th May
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (60 Mins) 08:45 - 09:45
Formula One Practice 1 (90 Mins) 10:00 - 11:30
GP2 Practice Session (45 Mins) 12:00 - 12:45
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (55 Mins) 12:50 - 13:45
Formula One Practice 2 (90 Mins) 14:00 - 15:30
GP2 Qualifying Session (30 Mins) 15:55 - 16:25
Formula One Press Conference - Press Room (60 Mins) 16:00 - 17:00
Porsche Mobil 1 Supercup Practice Session (45 Mins) 16:45 - 17:30
GP3 Practice Session (45 Mins) 17:50 - 18:35
Saturday 13th May
Formula One Team Pit Stop Practice (45 Mins) 08:30 - 09:15
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (65 Mins) 08:30 - 09:35
GP3 Qualifying Session (30 Mins) 09:45 - 10:15
Formula One Practice 3 (60 Mins) 11:00 - 12:00
Porsche Mobil 1 Supercup Qualifying Session (30 Mins) 12:25 - 12:55
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (45 Mins) 13:00 - 13:45
Formule One Qualifying 14:00 - 15:00
GP2 First Race (37 Laps or 60 Mins) (65 Mins) 15:40 - 16:45
GP3 First Race (22 Laps or 40 Minutes) (45 Mins) 17:20 - 18:05
Sunday 14th May
GP3 Second Race (17 Laps or 30 Minutes) (35 Mins) 09:25 - 10:00
GP2 Second Race (26 Laps or 45 Minutes) (50 Mins) 10:35 - 11:25
Porsche Mobil 1 Supercup Race (14 Laps or 30 Minutes) (35 Mins) 11:45 - 12:20
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (50 Mins) 12:25 - 13:15
Formula One Drivers Track Parade 12:30
Formule One Starting Grid Presentation (30 Mins) 12:45 - 13:15
Formule One National Anthem 13:46
Formule One Race 14:00